Over ons

De Zeewoldenaar heeft als doel Zeewoldenaren en andere bezoekers breed te informeren met lokale, regionale en landelijke actualiteiten via de website, Twitter en Facebook.
 
Verder worden berichten gepubliceerd over lokale, regionale en landelijke evenementen en aansluitend in de agenda geplaatst.
 
Op de voorpagina wordt dan ook duidelijk onderscheid gemaakt tussen nieuwsberichten en berichten van aankondiging voor de agenda.
 
Via onze website, Twitter en Facebook publiceren wij Nieuws van Zeewolde, Nieuws voor Zeewolde (Landelijk nieuws en sportnieuws realtime via Twitter op alle webpagina's, verder berichten over o.a. radio, televisie, internet, online winkelen, apps voor smartphone en tablet, sportevenementen met extra aandacht voor Nederlandse deelnemers, (extreem) weer, ruimtevaart en 'breaking news' buitenland) en Nieuws om Zeewolde (Regionaal, zo'n 50 km rondom Zeewolde, o.a. politieberichten, ongevallen, gemeente- en provincienieuws, wegonderhoud, uitgaanstips en realtime via Twitter de P2000 meldingen in Flevoland op alle webpagina's). Ook attenderen wij op Twitter onze volgers over livestreams en uitzendingen van sportwedstrijden, Tweede Kamer, "breaking news", persconferenties e.d.
 
Breng dagelijks een bezoek aan onze website en volg ons op Twitter en Facebook zodat je op de hoogte blijft van het belangrijkste lokale, regionale en landelijke nieuws.

7 dagen per week worden nieuws- en agendaberichten geplaatst en op diverse webpagina's van onze website worden Twitter lijsten met realtime updates weergegeven.
 
 
Bedrijven, ondernemers en starters: u kan adverteren op onze website
 
 
bol.com Partner
 
De Zeewoldenaar is partner van Bol.com. Dit betekent dat als u via banners en tekstlinks een produkt besteld De Zeewoldenaar een kleine provisie krijgt. U betaald als klant bij Bol.com niets extra's maar u steunt indirect wel De Zeewoldenaar zodat wij u kunnen blijven informeren via de website, Twitter en Facebook over nieuws en evenementen van voor en om Zeewolde.
 
U kunt ook klikken op de hierboven afgebeelde banner. U gaat dan rechtstreeks naar de website van Bol.com en De Zeewoldenaar ontvangt een provisie over uw bestelling. 
 
Ook voor de overige banners en tekstlinks van advertentie netwerken op onze website geldt bovenstaande. Wij ontvangen een kleine provisie als u een produkt besteld.
 
 

Zoeken


Laptops

Ontdek de nieuwe iPhone 8

Volg ons op Facebook


Bol.com outlet


iPhone 8  160x600