Okt182017

Gedeeltelijke afsluiting Gooiseweg

Van vrijdag 20 oktober 20.00 uur tot en met maandag 23 oktober 06.00 uur is de Gooiseweg (N305) afgesloten in zuidelijke richting tussen de kruisingen met de Ganzenweg en de Assemblageweg. Dat meldt de provincie.
 
 
kaart met de omleidingsroutes voor het autoverkeer
 
De afsluiting is het gevolg van herstelwerkzaamheden aan de brug over de Baardmeesvaart. De afsluiting betreft alleen het verkeer in zuidelijke richting (in de richting Zeewolde), in noordelijke richting (in de richting Dronten) blijft de Gooiseweg open voor het verkeer.
 
Omleiding
De omleidingsroute vanuit Dronten en Lelystad richting Zeewolde loopt via de Vogelweg en Roerdompweg. Autoverkeer vanuit Harderwijk richting Zeewolde wordt omgeleid via de N707 Knardijk / Zeewolderdijk. Vrachtverkeer op de A28 richting Zeewolde wordt omgeleid via Nijkerk.
 
Industrieterrein Trekkersveld is toegankelijk. Bewoners en bezoekers van de Futenweg en Knarweg die vanuit de richting Lelystad of Dronten komen, dienen bij de kruising Gooiseweg / Ganzenweg linksaf te gaan om daarna bij de kruising Ganzenweg / Sternweg rechtsaf het Ganzenpad op te draaien.

Print artikel
Tweet
Facebook

Zoeken


Laptops

Ontdek de nieuwe iPhone 8

Volg ons op Facebook


Bol.com outlet


iPhone 8  160x600