Dec132017

WK Darts start met acht Nederlandse deelnemers

Vanaf donderdag 14 december zijn bij RTL 7 alle pijlen weer gericht op het meest prestigieuze dartstoernooi van het jaar, het wereldkampioenschap.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Dec112017

Gratis toegangskaart Winterworld voor jeugdleden ijsclub

Het bestuur van de IJsclub Zeewolde biedt ook dit jaar haar jeugdleden t/m 15 jaar een gratis toegangskaart aan voor een dagdeel op de kunstijsbaan “Zeewolde Winterworld”.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Dec052017

Genomineerd voor het 'Leukste uitje van Flevoland 2018'

Vijf uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Flevoland 2018’.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Nov292017

Man uit Zeewolde verdacht van inbraak

Agenten hielden op dinsdag 28 november een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 26-jarige man uit Zeewolde aan in de omgeving van de Wolfhezerweg in Wolfheze (gemeente Renkum, Gelderland). De twee worden ervan verdacht dat ze wilden inbreken in een pand aan deze weg.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
koken & tafelen algemeen
Nov252017

Europees geld voor Flevolandse jonge boeren

In de periode van 4 december 2017 tot en met 15 januari 2018 kunnen jonge Flevolandse boeren subsidie aanvragen in het kader van de subsidieregeling Jonge Landbouwers uit het Plattelandsontwikkelingsprogramma 2014-2022 (POP3).
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Nov242017

Unieke 'Queen Show' te zien in Dronten

Op vrijdag 15 december is de succesvolle theatershow Queen – I Want To Break Free te zien in De Meerpaal in Dronten. Een voorstelling waarbij het publiek nog één keer de kans krijgt om de sfeer en energie van een ‘Queen Show’ mee te maken. Met een minutieus nagebouwd decor – zoals te zien was tijdens de grote stadionconcerten van de jaren ‘80 – belooft het een onvergetelijke, muzikale avond te worden.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Nov212017

Reserveren Regiotaxi tijdens feestdagen

Wilt u met de Regiotaxi tijdens de feestdagen naar een kerkdienst, een (familie)bezoek of een kerstdiner, dan moet u uw rit op tijd reserveren. Dat meldt de provincie Flevoland.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Heeft u nieuws?
Nieuws van in en rondom
Zeewolde is altijd welkom
Mail de Zeewoldenaar
Nov162017

Ep de Graaf/Food Today vestigt zich op Trekkersveld

De gemeente Zeewolde en Ep de Graaf/Food Today uit Putten hebben overeenstemming bereikt over de koop van een grote kavel grond op Trekkersveld III.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt012017

Start werkzaamheden natuurstrook Grote Trap

Op donderdag 28 september zijn de werkzaamheden voor de aanleg van de Grote Trap van start gegaan. De Grote Trap is een natuurstrook die door provincie Flevoland, Het Flevo-Landschap en Waterschap Zuiderzeeland toegankelijk wordt gemaakt voor het publiek.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Adverteren?
Hier adverteren?
      100 x 100
             Mail ons
Heeft u nieuws
Nieuws van in of
om Zeewolde?
             Mail ons
Sept232017

Laatste kans op Paleis Het Loo

Op 8 januari 2018 sluit museum Paleis Het Loo de deuren van het hoofdgebouw voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Tijdens deze periode is Paleis Het Loo ‘Anders Open’, waarbij de tuinen en stallen van april tot en met september toegankelijk blijven voor publiek en jaarlijkse buitenevenementen, zoals de Prinsessendagen en September Tuinmaand, terugkeren.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende items

Zoeken


Laptops

Ontdek de nieuwe iPhone 8

Volg ons op Facebook


Bol.com outlet


iPhone 8  160x600