Okt212017

Natuurwerkdag ook in Zeewolde

Oude spijkerbroek en laarzen aan, een regenjas mee. Lekker buiten aan de slag, in weer en wind, samen met vrienden, buren of familie. Een wilg knotten, zagen en snoeien, takkenrillen maken. Het kan allemaal op de Natuurwerkdag op zaterdag 4 november. Ook in Zeewolde.
Meedoen aan de Natuurwerkdag is een bijzondere belevenis. Je komt op plekken waar je anders niet snel zou komen en je leert op een ongedwongen manier mensen uit de buurt kennen. Je helpt mee om de natuur mooi te houden, je bent lekker bezig en het is ook nog gezellig. Een win-winsituatie dus.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Adverteren?
Hier adverteren?
      100 x 100
             Mail ons
Heeft u nieuws
Nieuws van in of
om Zeewolde?
             Mail ons
Okt202017

Inschrijving De Meerpaal TOP2000 Quiz geopend

Ben jij de muziekliefhebber pur sang? Weet jij het óók altijd beter wanneer je thuis meedoet met de TOP2000 Quiz? Of heb je gewoon zin in een afwisselende muzikale en gezellige avond samen met je vrienden? Na het overweldigende succes van vorig jaar kunnen muziekliefhebbers hun kennis wederom testen tijdens De Meerpaal TOP2000 Quiz op zaterdag 23 december. Een muzikale tijdreis door de jaren heen.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt192017

WK kwalificatie OranjeLeeuwinnen te zien bij Veronica

De kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouwenelftal voor het aankomende WK (2019) en EK (2021) én de vriendschappelijke thuiswedstrijden zijn exclusief te zien bij Veronica, dat de uitzendrechten hiervoor heeft verworven.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt182017

Gedeeltelijke afsluiting Gooiseweg

Van vrijdag 20 oktober 20.00 uur tot en met maandag 23 oktober 06.00 uur is de Gooiseweg (N305) afgesloten in zuidelijke richting tussen de kruisingen met de Ganzenweg en de Assemblageweg. Dat meldt de provincie.
 
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt162017

Week van Ons Water in teken extreem weer

Van 18 t/m 25 oktober is de nationale Week van Ons Water. Het thema dit najaar is ‘extreem weer en wateroverlast’. Er zijn veel leerzame en verrassende activiteiten door heel Nederland, variërend van een festival of expositie tot een spannende waterexcursie.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Klussen
Okt142017

Start onderzoek snel internet buitengebied

Provincie Flevoland start met een onderzoek naar snel internet. Met een online enquête worden de ervaringen, verwachtingen, gebruik en wensen van bewoners en ondernemers in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland in kaart gebracht. De onderzoeksperiode is van 16 oktober tot en met 29 oktober.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt122017

'Junglefreakshow' in de Orchideeën Hoeve

Liaan slingeren, kokosnoten tillen en armpje drukken… Allerlei vaardigheden waarop rangers Christiaan en Richard van de Orchideeën Hoeve al druk aan het oefenen zijn. In de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober, gaan deze dappere avonturiers samen met de bezoekers strijden in de gloednieuwe ‘Junglefreakshow’. Een interactieve show waarbij het publiek en de presentatoren op de proef worden gesteld met spannende opdrachten zoals het eten van een sprinkhaan en moeilijke vragen over echte dieren.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Audio & beeld
Heeft u nieuws?
Nieuws van in en rondom
Zeewolde is altijd welkom
Mail de Zeewoldenaar
Okt062017

'De Raad op Straat' in de Polderwijk

De gemeenteraad van Zeewolde wil inwoners meer bij de politiek betrekken. Daarom gaat de gemeenteraad onder de noemer ‘De Raad op Straat’ de wijken in. De primeur ging op 12 april naar Horsterveld. Na een geslaagde avond daar komt de raad op maandag 23 oktober naar de Polderwijk. De opzet van de avond is iets aangepast door de ervaringen die zijn opgedaan bij de eerste ‘Raad op Straat’ in Horsterveld.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt012017

Start werkzaamheden natuurstrook Grote Trap

Op donderdag 28 september zijn de werkzaamheden voor de aanleg van de Grote Trap van start gegaan. De Grote Trap is een natuurstrook die door provincie Flevoland, Het Flevo-Landschap en Waterschap Zuiderzeeland toegankelijk wordt gemaakt voor het publiek.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Adverteren?
Hier adverteren?
      100 x 100
             Mail ons
Heeft u nieuws
Nieuws van in of
om Zeewolde?
             Mail ons
Sept292017

Start Maand van de Geschiedenis Flevoland

Op 1 oktober start traditiegetrouw de Maand van de Geschiedenis in Nederland. Ook in Flevoland vindt een dertigtal leuke en interessante activiteiten plaats.
Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende items

Zoeken


Laptops

Ontdek de nieuwe iPhone 8

Volg ons op Facebook


Bol.com outlet


iPhone 8  160x600