Adverteren?
Hier adverteren?
      100 x 100
             Mail ons
Heeft u nieuws
Nieuws van in of
om Zeewolde?
             Mail ons
21-10-17 - 29-10-17

Genieten van natuur tijdens Week van het Landschap

Buiten zijn is heerlijk en vooral gezond. Tijdens de Week van het Landschap organiseren alle landelijke landschappen activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis te beleven. Het Flevo-landschap doet hier aan mee want in Flevoland valt veel te ontdekken. Hoe goed kennen Flevolanders hun provincie eigenlijk? Leer tijdens de Week van het Landschap gebieden kennen die normaal niet toegankelijk zijn, doe mee aan leuke kinderactiviteiten of ga toch eindelijk eens de beverexcursie doen die al zo lang op het wensenlijstje staat. Ontdek hoe veelzijdig Flevoland is; van moeras tot heide en van vogelgebieden tot historische plekken.
 
 
menvereniging
 
Gratis activiteiten
Door heel Flevoland heen zijn er gratis activiteiten voor jong en oud. Zo kan je mee op zoek naar paddenstoelen in het Schokkerbos, de herfst beleven in Pampushout Almere of speuren naar bevers in het Knarbos. Kinderen kunnen meedoen met de lichtjestocht door Natuurpark Lelystad, knutselen met natuurproducten in het bezoekerscentrum De Trekvogel in Almere of achterop de wagen mee met de menvereniging Zeewolde door Natuurpark Lelystad.
 
Nacht van de Nacht
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Dit jaarlijkse landelijke evenement wordt op zaterdag 28 oktober ook op twee locaties in Flevoland gehouden, in Lelystad en op Schokland. Op Schokland start de excursie met een maaltijd. Omdat de Nacht van de Nacht ook binnen de Week van het Landschap wordt aangeboden, is de excursie in Lelystad gratis. De excursie op Schokland is vanwege de maaltijd niet gratis.
 
Het Flevo-landschap
Met de organisatie van de Week van het Landschap laat Het Flevo-landschap niet alleen de prachtige natuur in de provincie beleven door Flevolanders maar wil de stichting ook laten zien dat de natuur voor iedereen is en dat het doorgeven van natuur aan jongere generaties van levensbelang is.
 
Kijk voor alle activiteiten van de Week van het Landschap op www.flevo-landschap.nl/wvhl

Print artikel
Tweet
Facebook

Zoeken


Laptops

Ontdek de nieuwe iPhone 8

Volg ons op Facebook


Bol.com outlet


iPhone 8  160x600