Okt212017

Natuurwerkdag ook in Zeewolde

Oude spijkerbroek en laarzen aan, een regenjas mee. Lekker buiten aan de slag, in weer en wind, samen met vrienden, buren of familie. Een wilg knotten, zagen en snoeien, takkenrillen maken. Het kan allemaal op de Natuurwerkdag op zaterdag 4 november. Ook in Zeewolde.
Meedoen aan de Natuurwerkdag is een bijzondere belevenis. Je komt op plekken waar je anders niet snel zou komen en je leert op een ongedwongen manier mensen uit de buurt kennen. Je helpt mee om de natuur mooi te houden, je bent lekker bezig en het is ook nog gezellig. Een win-winsituatie dus.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Heeft u nieuws?
Nieuws van in en rondom
Zeewolde is altijd welkom
Mail de Zeewoldenaar
Okt182017

Gedeeltelijke afsluiting Gooiseweg

Van vrijdag 20 oktober 20.00 uur tot en met maandag 23 oktober 06.00 uur is de Gooiseweg (N305) afgesloten in zuidelijke richting tussen de kruisingen met de Ganzenweg en de Assemblageweg. Dat meldt de provincie.
 

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt142017

Start onderzoek snel internet buitengebied

Provincie Flevoland start met een onderzoek naar snel internet. Met een online enquête worden de ervaringen, verwachtingen, gebruik en wensen van bewoners en ondernemers in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland in kaart gebracht. De onderzoeksperiode is van 16 oktober tot en met 29 oktober.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Adverteren?
Hier adverteren?
      100 x 100
             Mail ons
Heeft u nieuws
Nieuws van in of
om Zeewolde?
             Mail ons

07-11-17 Algemene ledenvergadering IJsclub Zeewolde

De IJsclub Zeewolde nodigt haar leden uit voor de algemene ledenvergadering op dinsdag 7 november, aanvang 20.00 uur, in het clubhuis "De Doorloper" gelegen aan het Kluunpad 21 in Zeewolde. De agenda is beschikbaar op www.ijsclub-zeewolde.nl. De IJsclub Zeewolde beheert de natuurijsbaan die centraal is gelegen in Zeewolde aan het Kluunpad.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt062017

'De Raad op Straat' in de Polderwijk

De gemeenteraad van Zeewolde wil inwoners meer bij de politiek betrekken. Daarom gaat de gemeenteraad onder de noemer ‘De Raad op Straat’ de wijken in. De primeur ging op 12 april naar Horsterveld. Na een geslaagde avond daar komt de raad op maandag 23 oktober naar de Polderwijk. De opzet van de avond is iets aangepast door de ervaringen die zijn opgedaan bij de eerste ‘Raad op Straat’ in Horsterveld.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt012017

Start werkzaamheden natuurstrook Grote Trap

Op donderdag 28 september zijn de werkzaamheden voor de aanleg van de Grote Trap van start gegaan. De Grote Trap is een natuurstrook die door provincie Flevoland, Het Flevo-Landschap en Waterschap Zuiderzeeland toegankelijk wordt gemaakt voor het publiek.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept262017

Natuurwerkdag voor scholen

Oude spijkerbroek en laarzen aan, een regenjas mee. Lekker buiten aan de slag, in weer en wind, samen met klasgenoten. Een wilg knotten, zagen en snoeien, takkenrillen maken. Het kan allemaal met de eigen klas op de Natuurwerkdag, voor scholen speciaal op vrijdag 3 november.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept212017

Nieuwe excursie Horsterwold: De Grote Vijf Ree safari

Stap samen met de boswachter in een stoere terreinwagen en ga mee op zoek naar reeën in het grootste loofbos van Nederland, het Horsterwold bij Zeewolde.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept082017

Start Sport- en Cultuurimpuls op Kerkplein

Op zaterdag 9 september geeft wethouder Rein Zijlstra om 11.00 uur op de Sport- en Cultuurmanifestatie de aftrap voor de Sport- en Cultuurimpuls in Zeewolde. Vanaf dat moment kunnen basisschoolkinderen zich inschrijven via de website www.sportencultuurzeewolde.nl voor verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Deze activiteiten staan vermeld in het boekje dat de wethouder op verrassende wijze overhandigt aan de buurtsportcoaches en cultuurmakelaar.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Aug162017

Op excursie in de Stille Kern

Kom mee naar buiten met de excursies van Staatsbosbeheer in de Stille Kern van het Horsterwold. Een excursie door een echt oerbos (natuurlijk beheerd bosgebied) wat uitgegroeid is tot een enorm natuurgebied van 1200 hectare met open velden en vogelrijke waterpartijen.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende items

Zoeken


Laptops

Ontdek de nieuwe iPhone 8

Volg ons op Facebook


Bol.com outlet


iPhone 8  160x600