21-10-17 - 29-10-17 Genieten van natuur tijdens Week van het Landschap

Buiten zijn is heerlijk en vooral gezond. Tijdens de Week van het Landschap organiseren alle landelijke landschappen activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis te beleven. Het Flevo-landschap doet hier aan mee want in Flevoland valt veel te ontdekken. Hoe goed kennen Flevolanders hun provincie eigenlijk? Leer tijdens de Week van het Landschap gebieden kennen die normaal niet toegankelijk zijn, doe mee aan leuke kinderactiviteiten of ga toch eindelijk eens de beverexcursie doen die al zo lang op het wensenlijstje staat. Ontdek hoe veelzijdig Flevoland is; van moeras tot heide en van vogelgebieden tot historische plekken.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt202017

Inschrijving De Meerpaal TOP2000 Quiz geopend

Ben jij de muziekliefhebber pur sang? Weet jij het óók altijd beter wanneer je thuis meedoet met de TOP2000 Quiz? Of heb je gewoon zin in een afwisselende muzikale en gezellige avond samen met je vrienden? Na het overweldigende succes van vorig jaar kunnen muziekliefhebbers hun kennis wederom testen tijdens De Meerpaal TOP2000 Quiz op zaterdag 23 december. Een muzikale tijdreis door de jaren heen.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Okt122017

'Junglefreakshow' in de Orchideeën Hoeve

Liaan slingeren, kokosnoten tillen en armpje drukken… Allerlei vaardigheden waarop rangers Christiaan en Richard van de Orchideeën Hoeve al druk aan het oefenen zijn. In de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober, gaan deze dappere avonturiers samen met de bezoekers strijden in de gloednieuwe ‘Junglefreakshow’. Een interactieve show waarbij het publiek en de presentatoren op de proef worden gesteld met spannende opdrachten zoals het eten van een sprinkhaan en moeilijke vragen over echte dieren.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Audio & beeld
Heeft u nieuws?
Nieuws van in en rondom
Zeewolde is altijd welkom
Mail de Zeewoldenaar

14-10-17 - 22-10-17 Chuggington doe-dagen zijn weer terug

Chuggington is een fictieve stad waar levende treinen hun intrek hebben genomen. Het Spoorwegmuseum organiseert in het teken van dit kinderprogramma een leuk familie evenement. De Chuggington doe-dagen vinden plaats in de herfstvakantie van 14 t/m 22 oktober.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept292017

Start Maand van de Geschiedenis Flevoland

Op 1 oktober start traditiegetrouw de Maand van de Geschiedenis in Nederland. Ook in Flevoland vindt een dertigtal leuke en interessante activiteiten plaats.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Adverteren?
Hier adverteren?
      100 x 100
             Mail ons
Heeft u nieuws
Nieuws van in of
om Zeewolde?
             Mail ons
Sept232017

Laatste kans op Paleis Het Loo

Op 8 januari 2018 sluit museum Paleis Het Loo de deuren van het hoofdgebouw voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Tijdens deze periode is Paleis Het Loo ‘Anders Open’, waarbij de tuinen en stallen van april tot en met september toegankelijk blijven voor publiek en jaarlijkse buitenevenementen, zoals de Prinsessendagen en September Tuinmaand, terugkeren.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept202017

Vollemaanwandeling door het Vierhouterbos

Aan het eind van de dag, als de zon ondergaat, vertrek je samen met de gids van Staatsbosbeheer na een kop koffie/thee om de opkomst van de volle maan te zien. Een wandeling door bos en langs heidevelden.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept162017

Altijd snel terecht in Mammacentrum Harderwijk

In het Mammacentrum Harderwijk, onderdeel van ziekenhuis St Jansdal, kunnen patiënten gegarandeerd binnen twee werkdagen terecht, staat een deskundig team klaar en krijgen de meeste patiënten onderzoek en uitslag op één dag. Dat wordt ook gegarandeerd nu de bus voor het bevolkingsonderzoek in Zeewolde staat. Het Mammacentrum houdt hiermee rekening en heeft extra onderzoeksplaatsen beschikbaar.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept052017

Belparkeren in Harderwijk van start

Op vrijdag 1 september verrichtte wethouder Jeroen de Jong van verkeer en mobiliteit de openingshandeling voor het zogenaamde belparkeren. Op verschillende parkeerplaatsen in Harderwijk kan voortaan met behulp van een mobiele telefoon via een parkeerprovider betaald worden voor het parkeren van de auto. Voor de parkeerplaatsen waarvoor belparkeren van toepassing is, is op de parkeerzuil een code aangegeven.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
Sept042017

Fietsster na aanrijding overleden

De 84-jarige fietsster uit Elburg, die zaterdagochtend 2 september in diezelfde plaats betrokken was bij een ernstige aanrijding, is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie. Het ongeval vond plaats op de kruising van de N309 en de Molenweg.

Print artikel
Tweet
Facebook
Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende items

Zoeken


Laptops

Ontdek de nieuwe iPhone 8

Volg ons op Facebook


Bol.com outlet


iPhone 8  160x600